Tuesday, May 10, 2011

OrkedBridal: Wedding Designer Rasmi Untuk Perkahwinan Ashraf Muslim

Filled under:

gambar pertunangan

Abang Nara tahu ramai yang teruja dengan perkahwinan Ashraff Muslim yang bakal berlangsung tidak lama lagi. Mesti ramai yang tak sabar nak tengok kekacakan Ashraff Muslim memakai baju persandingannya kelak. Mana taknya, tengok gambar pertunangan Ashraff Muslim pun korang dah cair mair kan? Dan Abang Nara ada berita baik untuk korang semua. Jeng jeng jeng..

orked bridal

OrkedBridal yang terlibat di dalam menguruskan majlis pertunangan Ashraff Muslim baru-baru ini bakal membawakan secara ekslusif segala yang berkaitan dengan perkahwinan Ashraff Muslim kelak. Untuk pengetahuan anda, OrkedBridal ialah wedding designer yang sangat berpengalaman yang telah merealisikan impian perkahwinan ribuan pengantin. Kini, perkahwinan Ashraff Muslim dan isteri beliau akan dirancang, didesign dan diselenggarakan sepenuhnya oleh OrkedBridal.

orked bridal

Dan untuk makluman anda juga, BeautifulNara dan SetelKahwin akan menjadi laman web rasmi majlis perkahwinan Ashraff Muslim. Ini bermakna, semua berita-berita, gambar-gambar, interview-interview secara ekslusif akan dikeluarkan di BeautifulNara dan di SetelKahwin. Tentunya ini berita baik untuk anda selaku peminat setia Ashraff Muslim kan?

orked bridal

Nantikan di entri seterusnya bagaimana Ashraff Muslim menggunakan applikasi SetelKahwin untuk merancang perkahwinannya. Buat masa ini jangan lupa jenguk-jenguk laman web OrkedBridal untuk info lanjut.


sumber:beautifulnara
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
______________________________________________________

0 comments: