Thursday, June 16, 2011

Aaron Aziz Meluahkan Rase Marah Di Twitter

Filled under:

Susah kita nampak pelakon kacak Aaron Aziz marah diluar set kan, selalunya marah ketika dalam lakonan jerk. Tapi kali ni dalam Twitter miliknya. Mananya Aaron tak marah, apabila seorang artis ambil 2-3 kerja sekaligus selepas itu tak reti nak susun jadual sendiri sehinggakan ramai pihak yang menyusahkan dalam set lakonan, gara-gara menunggu pelakon ni datang. (Contohnya, call jam 8am datang jam 5pm) Kalau nak diikutkan dalam perkembangan terbaru ni, cuma drama Stanza Cinta yang mungkin dimaksudkan, Fathia?? hu... Wallahualam..



AARON AZIZ
Semalam, Aaron Aziz melalui Twitternya telah meluahkan rasa ketidakpuasan hatinya (senang cakap, bengang) terhadap seorang pelakon baru yang turut berlakon dengannya kerana pelakon baru tersebut tidak datang untuk pengambaran.
Kat bawah ni screenshot tweet Aaron Aziz tu.
AARON AZIZ
AARON AZIZ
Marah betul abang Aaron kita. Tapi memang patut pun dia marah sebab perkara tersebut melibatkan ramai pihak. Kalau kena kat Joyyah, pasti kami akan marah juga. Yer la, bak kata Aaron Aziz, kau sorang je ada jadual? Kami pun ada juga. lol
Disebabkan ketidakhadiran pelakon baru tersebut, salah seorang pelakon yang Joyyah minati iaitu Dato Jalaluddin terpaksa balik tanpa sebarang shoot. Nampaknya pelakon baru tersebut telah membuang masa pelakon yang Joyyah minati.
AARON AZIZ
Sekarang Joyyah tertanya-tanya, siapakah pelakon baru itu? Kalau Joyyah tahu, confirm Joyyah akan boikot. Kerja tau menyusahkan orang je. Nasihat Joyyah kepada pelakon baru tu, kalau tak dapat bagi komitmen 100%, jangan ambil job tersebut.
sumber:joyyah
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
______________________________________________________

0 comments: