Monday, June 6, 2011

Gambit Saifullah Mohon Maaf Berkaitan Isu Video Prema Yin

Filled under:

gambit minta maaf

Akhirnya Gambit memohon maaf di Twitternya selepas dikecam hebat oleh blogger-blogger. Untuk anda yang tidak tahu, Gambit telah member “middle finger” kepada blogger dan menyamakan perbuatan para blogger yang menulis tentang isu video klip Prema Yin arahannya sepert anjing yang menyalak.

Namun begitu selepas beberapa jam permohonan maaf di atas dilakukan, Gambit telah menggunakan Twitternya untuk mengeluarkan kata-kata di bawah.

gambit minta maaf

Untuk anda yang tidak tahu, alasan yang digunakan Gambit untuk mengarahkan video ini ialah video tersebut diterbitkan untuk pasaran Amerika Syarikat. Abang Nara dengar alasan tersebut terus terasa nak terjun KB Mall. Amerika Syarikat? Kah kah kah. Sila gelak sampai terburai usus.

Abang Nara rasa Gambit ini sebeenarnya menggunakan kesempatan ini untuk mempopularkan namanya. Ala, yang macam Miera Liyana buat dulu la. Bagi can la kat Gambit nak femes kejap. Kesian dia dah berlakon bertahun-tahun orang tak kenal. Tak gitu?

sumber:beauifulnara


______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
______________________________________________________

0 comments: