Monday, June 6, 2011

Neelofa Yang Hangat Diburu VIP

Filled under:

gambar seksi neelofa

Kalau bergambar begini, bukan VIP je yang memburu Neelofa, atuk penoreh getah kat kampung pun confirm akan bertukar profesion jadi pemburu.

gambar seksi neelofa

Nasihat ikhlas daripada Abang Nara kepada Neelofa, jangan lah seksi sangat dik. Muka dah cantik, badan dah mantap, baju tue kasik penuh sikit ye. Biarlah kita popular dengan cara yang baik. Bukan dengan cara pakai baju tak cukup kain.

Harap-harap Neelofa tak terguris dengan teguran ikhlas Abang Nara ini. Kredit gambar Media Malaya.

sumber:beautifulnara

______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
______________________________________________________

0 comments: