Monday, July 4, 2011

Black Mentor Akan Bertunang Julai 2011

Filled under:

Daripada sumber yang kurang dipercayai tapi agak boleh difikirkan lagi mengatakan yang Black Mentor akan bertunang pada bulan Julai ini. Sesuatu yang agak mengejutkan peminat-peminat Black memandangkan Black ni orangnya kurang gosip. Sumber itu berkata, dia dapat berita ini daripada diri dia sendiri apabila dia balik ke kampung halamannya di tutzzz..

Biasalah apabila balik kampung, mesti nak jenguk juga jirang sebelah-melah tue. Last-last dapat korek cerita dari anak Kak Bedah tue ha, kata anak Kak Bedah tu, kawan dia akan bertunang dengan Black Mentor pada bulan ini, Julai. Lain lagi ceritanya, kawan anak Kak Bedah tu berasal daripada Bangi. Dan dari keluarga yang berpendidikan dan beragama.

Tak tahu lah cerita ni betul atau tidak. Kita dengar cerita Black sendiri lah yer. Kalau betul, baguslah dan tahniah, kalau tak betul, korang boleh berusaha lagi nak pikat Black. Haha.



sumber:joyyah
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
______________________________________________________

0 comments: