Thursday, July 7, 2011

Kristina Chempaka Pelakon Utama Sentuhan Isabella

Filled under:

Siapa empunya nama Kristina Chempaka yang memiliki paras rupa yang boleh tahan juga ni erk. Mengikut daripada perkembangan terbaru mengenainya, dia seorang pelakon utama untuk Sentuhan Isabella. Sekaligus mengenepikan Diana Danielle (pembantu pelakon utama) dan Julia Ziegler, Mislina Mustaffa dan Zamarul Hisyam. Memang hebat lah kalau macam itu. Mungkin pengarah untuk Sentuhan Isabella, Osman Ali nak menegahkan lagi bakat-bakat baru ni. Yela, nanti orang bosan pula lihat pelakon itu-itu sahaja. Mahu juga yang fresh dan cute. Hehe..



Boleh tahan juga muka dia yang agak nampak kacukan ni.Apa pendapat korang bile ramai pelakon Malaysia yang tak nampak macam orang melayu banyak di kaca tv sekarang ni??


sumber:joyyah
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
______________________________________________________

0 comments: