Tuesday, July 5, 2011

Mulut Puaka, Itu Bukan Saya – Fina AF9

Filled under:

fina mulut puaka

Diterjah dengan pelbagai tohmahan, nama Fina AF9 nampaknya semakin buruk. Namun rakan kami di OhBulan berjaya mendapatkan maklum balas mengenai tohmahan “mulut puaka” yang dilemparkan kepadanya. Kata Fina:-

“Saya tidak mengerti kenapa saya telah dituduh menaburkan fitnah terhadap kedua-dua individu berkenaan, sedangkan banyak lagi perkara penting yang perlu saya tumpukan. Maksud saya, sebagai orang baru dalam industri ini, terus terang saya lebih suka fokus terhadap kerjaya daripada melayan cerita-cerita yang tidak berasas seperti ini.

“Walau bagaimanapun, andai kata mereka terus menuduh bahawa saya yang menabur fitnah, itu terpulang kepada masing-masing. Bak kata orang, “we believe what we want to believe“, ” kata Fina memberikan respon mengenai tuduhan fitnah tersebut.

Ditanya tentang lagak divanya semasa photoshoot, Fina AF9 pantas memohon maaf jika ada pihak yang terasa hati.

Sebagai orang baru, saya sedar bahawa banyak lagi kekurangan yang perlu saya perbaiki. Mengenai sesi photoshoot , saya ingin menyusun 10 jari & meminta maaf andai kata ada pihak yang terasa hati dengan sikap saya.

“Mungkin, saya tidak perasan atau terlepas cakap. Sebab itu, saya ingin meminta jasa baik pihak sesi photoshoot berkenaan untuk memaafkan diri saya. Saya tahu, mereka kesemuanya baik-baik, ” jelas Fina yang kelihatan ikhlas meminta maaf.

Good luck dan semoga terus maju kepada Fina.sumber:beautifulnara


______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
______________________________________________________

0 comments: