Tuesday, July 19, 2011

Nurul Syuhada Diminta Kemukakan Permohonan Maaf

Difahamkan pengacara Nurul Syuhada Nurul Ain telah didakwa membatu api-api kan keadaan di dalam sebuah post di fan page Facebook (MisteriDanKeajaibanAlam.FakeAndFact). Tidak difahami kenapa boleh terjadi begitu, sedangkan kalau dilihat post yang dilampirkan di fan page berkenaan cukup sensitif. Dorang ni pon satu hal, tak rujuk dengan pakar ilmuan, ustaz-ustaz, ulama-ulama tapi pergi rujuk di Facebook yang rata-rata semua cakap main copy paste jerk.


Seeloknya hindarkan daripada perkara-perkara yang sensitif, lagi-lagi isu Agama, bangsa dan maruah. Manusia sekarang ni berani-berani betul, tanya soklan pon yang diluar batas pengetahuan akal fikiran. Beginilah senang, lu fikirlah sendiri. hehe.
Dalam email yang dihantar kepada Murai, pihak tersebut telah meluahkan rasa tidak puas hati mereka terhadap penyampai Majalah Tiga, Nurul Shuhada Nurul Ain. Mereka mendakwa Nurul Syuhadah telah bersikap biadap kerana memburuk-burukkan page mereka. Pada awalnya, telah berlaku ketidaksalah fahaman di antara page mereka dengan sebuah page facebook yang lain.

Akibat campur tangan daripada Nurul Syuhadah seperti yang didakwa, ianya telah menyebabkan pergaduhan. Apa yang dikesalkan oleh pihak mereka, mengapa Nurul Syuhadah harus berbuat begitu?

Dakwa mereka lagi, sepatutnya Nurul Syuhadah harus menjadi orang tengah untuk meleraikan serta mendamaikan pergaduhan tersebut. Bukannya menjadi batu apa dengan memburuk-burukkan page mereka.

Disebabkan itu juga, pergaduhan yang tercetus ini khabarnya masih belum selesai lagi dan atas sebab itu, pihak mereka mahu Nurul Shuhada Nurul Ain segera membuat permohonan maaf.
sumber:joyyah


______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
______________________________________________________

0 comments: