Thursday, September 29, 2011

Majlis Perkahwinan Norman & Memey Tajaan Rafflesia

Abang Nara tak pandai sangat seni dunia fesyen nie tapi gaun perkahwinan Vera Wang untuk Memey di atas nampak agak cantik. Namun menurut kata-kata Chef Wan di Facebooknya, gaun tersebut tidaklah secantik dan segah yang digembar-gemburkan.

memey norman

Setakat Berlian and pearls berjuta tu non of the pengantin can take the jewellery pun.Entah2 mlm ni jugak kena telanjang lepas tu Rafelessia ambil la balik simpan.Wedding gown rm500,000 by Vera Wang tu i gelak sungguh mcm Wedding gown biasa yg kecut masuk dlm washing machine depan memey tu yg i wasnt impressed at all likewise her veil mcm beli di globe silkstore! Ala di taja esok pulang la balik.So my honest opinion i really dont know what the fuss about this 12miilion sponsorship is all about.

Lagi beberapa keping gambar majlis perkahwinan Norman dan Memey tajaan Rafflesia dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar ehsan Fariza Saidin & Cipot Redz

memey norman
memey norman
memey norman
memey norman
memey norman
memey normanmemey normanmemey normanmemey norman
memey norman

sumber:beautifulnara

______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

0 comments: