Wednesday, October 12, 2011

Fasha Sandha Pakai Topeng Beli Blackberry Bold 4 Di Pusat Maxis, KLCC

Filled under:


Tengok, bunyi tajuk macam kami di’bayar oleh Maxis untuk mempromosikan Blackberry Bold 4. Sedangkan tidak, sedih hati ini.

Seperti biasa, kita mulakan hari Khamis kita dengan kisah selebriti yang ringan supaya anda boleh fikirkan masalah lain yang lebih penting — seperti kerja.

Petang tadi, kami menerima satu SMS yang nampak tergesa gesa dari salah seorang pekerja di Pusat Maxis, KLCC yang nampak kelibat Fasha Sandha melangkah masuk.

Sebelum ini, sumber pernah bercerita yang Fasha Sandha kerap datang ke’sana bersama kekasih tanpa status Rizal Ashram (Jejai) tetapi hari ini jejaka idaman Malaya itu tidak kelihatan.

Sembang punya sembang, Fasha Sandha memberitahu kepada sumber yang Rizal Ashram sedang menanti di’kereta. Dan lebih menarik, Fasha Sandha hadir dengan bertopeng.

Menurut Fasha Sandha, beliau bukan suka suka memakai topeng itu ketika keluar hari ini tetapi adalah kerana mulut beliau kini mengalami kecederaan akibat jatuh ketika menjalani penggambaran.

Lasak juga adegan yang Fasha Sandha lakonkan sehingga pecah mulut di’buatnya. Semoga cepat sembuh dan sudah ada Blackberry Bold 4 baru, bila mahu sedekah BBM Pin kepada kami? Heh.


sumber:rotikaya

______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

0 comments: