Monday, February 27, 2012

Shaheizy Sam Terjun Ke Bidang Nyanyian, Begini Caranya Duet Bersama Yana Samsudin


Ketika peminat hiburan Malaysia ternanti nanti persembahan khas Aaron Aziz di’pentas Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke 25 nanti, ada kejutan baru.

Pemenang Bintang Paling Popular terakhir, Shaheizy Sam kini telah keluar dengan satu single sendiri duet bersama rakan pelakon, Yana Samsudin. Heh.

Menurut laporan pertama yang kami temui, lagu terbaru Shaheizy Sam & Yana Samsudin ini hanya bermain di Nasional FM buat masa ini dan peminat sedang mencuba untuk membawa lagu ini ke corong radio utama yang lain’nya.

Seperti biasa, tidak dapat kami pastikan sama ada lagu terbaru mereka berdua ini mempunyai kaitan dengan filem mereka yang sedang di’tayangkan iaitu Adnan Sempit 2 atau sekadar projek khas.

Dengarkan buat pertama kali di’sini dendangan suara Shaheizy Sam dan Yana Samsudin melalui lagu berjudul Begini Caranya selepas ini. Boleh tahan juga susunan lagu & suara mereka. Heh. Enjoice!

There are no posts related to Shaheizy Sam Terjun Ke Bidang Nyanyian, Begini Caranya Duet Bersama Yana Samsudin.sumber:rotikaya
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

0 comments: