Sunday, April 18, 2010

Aziz M. Osman dan Puteri Lily Selamat Bertunang

Filled under: , ,

Gambar  Kekasih Aziz M. Osman, Gambar Tunang Aziz M. Osman, Gambar Majlis  Pertunangan Aziz M. Osman, Gambar Kahwin Aziz M. Osman, Gambar Puteri  Lily

Belum lagi reda rasanya mengenai kenyataan Aziz M. Osman yang konon’nya beliau akan menamatkan zaman duda’nya dengan seorang gadis (gadis tau) berusia 21 tahun, tup-tup Utusan Online melaporkan yang Aziz M. Osman telah selamat bertunang dengan gadis tersebut. Takut melepas ke bang?

Aziz M. Osman selamat ditunangkan dengan gadis pilihan’nya, siapa lagi kalau bukan Puteri Sarbainun Lokman pada 18. April 2010 (semalam) dimana majlis pertunangan tersebut berlangsung di Taman Legenda Mas, Cheras.

Oleh itu, we all kat Zon Artis ni ingin mengucapkan tahniah kat Aziz M. Osman sebab dah selamat bertunang. We all doakan juga agar ikatan pertunangan ini akan tetap utuh sehingga berlangsungnya majlis akad nikah nanti.

Gambar Kekasih Aziz M.  Osman, Gambar Tunang Aziz M. Osman, Gambar Majlis Pertunangan Aziz M.  Osman, Gambar Kahwin Aziz M. Osman, Gambar Puteri Lily

Oh ya, jika takde aral melintang, Abang Aziz kita ni akan diijabkabulkan dengan Puteri Lily (nama glemer) pada 6 Jun nanti. Sama-samalah kita doakan agar semua yang dirancang akan berjalan dengan baik dan lancar.

0 comments: