Thursday, July 22, 2010

Gambar Dan Info Bekas Isteri Datuk Saiful Bahar, Suami Annahita Bakavoli

Filled under: ,

noraini azaman

Oh rupanya Datuk Saiful Bahar, suami kepada Annahita Bakavoli adalah seorang duda beranak satu. Itulah info yang kami terima melalui email baru-baru ini. Dan di dalam email tersebut juga ada diletakkan gambar bekas isteri Datuk Saiful Bahar (kat atas tue). Cun jugak. Namanya Noraini Azman.

Sedikit sedutan dari email tentang bekas isteri Datuk Saiful Bahar:-

suami annahita ni duda ank 1. ex-wife dia lecturer kt UKM, namanya Prof. Madya Dr. Norzaini Azman n punyai wajah persis Aishwarya Rai. Ank mereka nama Nuriman Ariff Bin Saiful Bahar umo 10thn. Maknanya dlm hal ni, anna kwen ngan org yg ‘single’… Apa yg pasti Dr. Norzaini seorg yg sgt baik, cantik, educated, intelligent di mata aku. pendekkata perfect di mata sorg wanita tp tak taulah bgmana pula di mata lelaki. klu u all nak tgk wajah dia yg jelita tu…

Kelulusan :
BEd(TESOL)(Edinburgh), MEd(TESL), PhD(Manchester)
TESL, Psikologi Pendidikan, Pendidikan Dewasa/Tinggi

6 comments:

arbivirus 3288 said...

Dr Norzaini azman. bukan noraini azman. u salah taip.hehe die nie lctrer ktorg. T__T

Fuad Amin said...

My master supervisor....

Fuad Amin said...

My master supervisor

Fuad Amin said...

My master supervisor....

pinkisslady said...

Dengar kata Annahita bermasalah dengan suaminya.Sudah 3 bulan tidak tinggal sebumbung.Ingatkan bahagia sehingga hujung nyawa.Rupanya hujung tanduk sahaja.Bukan senang nak cipta bahagia.Kebenaran akan terserlah jua.

pinkisslady said...

Bukan senang ingin cipta bahagia.