Monday, May 9, 2011

Majlis Pertunangan Zahiril Adzim & Shera Ayob

Filled under: ,

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

Kalau anda membaca Pancaindera semalam, ada luahan hati daripada Joyah tentang gambar-gambar majlis pertunangan artis Malaysia. Kata Joyah, dia tak ada masalah dengan trend artis-artis kita yang kecoh satu dunia apabila bertunang. Tetapi dia ada masalah apabila masa artis-artis ini ambil gambar pertunangan, tangan dah melekat dan posing dah melekap macam berkahwin. Fikir-fikir balik, ada logiknya jugak luahan hati Joyah itu.

Iyerlah, sebagai seorang artis sepatutnya mereka sudah tahu yang gambar majlis pertunangan mereka akan tersebar luas. Sepatutnya jangan posing over the limit sangat. Tunang je pun. Abang Nara pun faham dengan trend mengambil gambar masa pertunangan. Memang standard la tue. Tapi kalau time tunang dah pegang-pegang pinggang dan genggam erat tangan, itu dah lain macam dah kan?

Tulisan di atas tiada kena mengena dengan gambar majlis pertunangan Zahiril Adzim dan Shera Ayob. Cuma sekadar meluahkan apa yang telah ditulis oleh Joyah Pancaindera. Layankan lagi beberapa keping gambar majlis pertunangan Zahiril Adzim dan Shera Ayob courtesy of Facebook Hatta Dolmat.

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob
gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob

sumber:beautifulnara
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
______________________________________________________

0 comments: