Tuesday, February 14, 2012

Surat Terbuka Daripada Seorang Peminat Kepada Shila Amzah

Filled under:

Berikut ialah sepucuk surat yang dihantar melalu email kepada Abang Nara yang ditujukan khas buat Shila Amzah. Semoga surat ini dapat dibaca oleh Shila.

Tujuan tulis surat ne bukan nak memalukan sesiapa. CUMA teguran menegur artis kesayangan sy iaitu SHEILA HAMZAH..ala anak N.D LALALAL tu..

Saya memang minat dia..Dia cantik..sopan santun..tak sombong dan yang best sekali dia SANGAT BERBAKAT..Sejak akhir-akhir ini saya makin lama makin tak suka sebab semenjak dia bercinta dengan pelakon tu ( penama ek?? i lupe ).Nak kata sy jeles idok ler..Tapi kebanyakan gambar mereka BERPEGANG2 gitu..

Kita paham orang tengah bahagia kan tapi jangan lupa KITA orang islam dan melayu.Ada adat dan agama yg perlu kita hormati.Kalau nara perasan kan asal bergambar je nak pegang2?? nape nak show off?? Yuna pun bercinta.. tapi belom penah tgk QI pelok-pelok si yuna.

Memang la famly dia sporting tapi ape perasaan mak dia if tengok si pelakon tu asek dok pelok pinggang si sheila ne.. Mesti malu kan?? yela anak dara dok berpelok ngan jantan..Bukan apa abang nara dia bebakat tapi if tak reti jaga nama baik susah gak.. SO nasihat sy please la awak baru bercinta jangan la cemar imej baik awak tu dengan adengan2 laga-laga pipi or pelok-pelok2 pinggang dengan kekasih hati awak tu.. Cer cite cam ner tu???!!

Jadikan la Dato siti nurhaliza tak da pun gambar-gambar yg boleh mendatangkan fitnah.. Beringat la kita sesama islam harus dan wajib mengingati antara satu sama lain..

P/s : nak pegang pinggang ke hape ke cik sheila oi kawen la dulu.. Sakit mata dok tengok dosa2 orang ne..

Yang benar
Remaja Purba
(Insan prihatin)

Diharap Shila membaca surat ini dan mengambil teguran ini sebagai satu semangat untuk memperbaiki diri. Chewah ~~~~~~~~~



sumber:beautifulnara
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

0 comments: