Thursday, March 22, 2012

Leuniey Dan Jejari Runcing Semakin Popular, Hiasi Muka Depan Majalah

Filled under: ,

Wah. Makin popular pulak 2 orang yang pernah dikaitkan dengan penjaga gol kebangsaan Malaysia, Apek. Rasanya semua orang dah tahu yang Leuniey pernah dikaitkan mempunyai hubungan dengan Apek sementara Jejari Runcing pula adalah bekas tunang Apek. Kini kedua-dua gadis ini sudah pun menghiasi muka hadapan majalah.

apek leuniey jejari runcing

apek leuniey jejari runcing

Abang Nara menerima info ini daripada email yang dihantar oleh seorang pembaca. Abang Nara agak tertarik dengan kata-katanya seperti di bawah:-

Ingat tak lagi dengan Leuniey yg pernah dikaitkan pasal kisahnya putus tunang dengan Apek. Sekarang ni dia telah menjadi cover majalah Wanita walhal orang tidak kenal pun dengan dia sebelum ini.Artis lain mungkin belum tentu untuk menjadi cover majalah ini. Sebelum ini, bekas tunang Apek juga turut menjadi cover majalah Dara. Saya cadangkan sesiapa yg ingin menjadi popular , silalah tekel Apek.

Abang Nara hanya mampu tersenyum kambing membaca kata-kata si pengirim email ini. Ada benarnya jugak. Tak gitu? Kredit gambar kepada Forum Cari Harimau Malaya thread.



sumber:beautifulnara
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

0 comments: