Sunday, April 22, 2012

Iqram Dinzly Kecewa Dikatakan Kawan Cover Line Fouziah Gous

Semalam ada sebuah suratkhabar yang telah mengeluarkan satu gosip tanpa menyebut nama tentang kewujudan seorang pelakon lelaki yang menjadi “coverline” kepada seorang pelakon wanita. Walaupun namanya tidak ditulis, Iqram Dinzly percaya yang tulisan tersebut ditujukan kepadanya dan Fouziah Gous. Ternyata Iqram Dinzly sangat kecewa dengan tuduhan tidak berasas itu.
fouziah gous iqram
Menerusi Twitternya, Iqram menyatakan yang dia dan Fouziah Gous adalah memang kawan baik dan tidak berkawan hanya untuk coverline. Untuk makluman, istilah coverline ini wujud kerana kononnya Fouziah Gous sedang bercinta dengan seorang VIP dan menggunakan Iqram Dinzly untuk mengaburi pandangan orang ramai. Bunyi agak complicated namun pedulikan semua itu kerana ianya adalah tidak benar.
fouziah gous iqram


Diharap agar para peminat tidak memandang serong atas keakraban Fouziah Gous dan Iqram Dinzly. Abang Nara perhatikan mereka berdua memang rapat sangat-sangat. Yang pasti mereka berdua tidak bercinta. Ala standardlah ada kawan baik berlainan jantina. Takkan itu pun nak dijadikan isu. Tak gitu?

sumber:beautifulnara
 ______________________________________________________

Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

0 comments: