Tuesday, June 12, 2012

(30 GAMBAR)Majlis Pernikahan Nurul Dan Eric Depp Daripada FazliPhotoStream

Filled under: ,

Abang Nara tahu pasti ramai yang akan berkata “Orang tue dah kahwin lama dah, tak payahlah nak upload gambar diorang”, tapi Abang Nara rasa rugi kalau tak share gambar-gambar hasil bidikan FazliPhotoStream ini. Kebanyakan gambarnya tidak pernah dilihat di mana-mana blog dan sangat ekslusif.

gambar nikah nurul dan eric depp

Cantik kan? Terserlah keromantikan dan kebahagiaan pasangan pengantin baru ini. Lagi 29 keping gambar sekitar majlis pernikahan Nurul dan Eric Depp dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada FazliPhotoStream (klik untuk LIKE Facebook) yang sudi berkongsi gambar-gambar ini dengan pembaca BeautifulNara.

gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp

gambar nikah nurul dan eric depp



sumber:beautifulnara
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

0 comments: