Tuesday, June 1, 2010

Nora Danish Masih Aktif Jam 3 Pagi Bersama Rakan Lelaki

Filled under: , ,

Staff

IMG 0878 (Gambar) Nora Danish Masih Aktif Jam 3 Pagi Bersama Rakan  Lelaki

Apabila Fasha Sandha menulis melalui Twitter yang Nora Danish tidak kurang ligat’nya apabila bersosial, kami semacam kurang percaya dek kerana status beliau sebagai seorang ibu tunggal.

Mana mungkin ibu tunggal yang sibuk bekerja mencari rezeki buat anak tersayang ada masa untuk bersosial & keluar sehingga lewat pagi.

Seorang peminat hiburan menghantar gambar yang menunjukkan Nora Danish sedang bersiap untuk beredar dari sebuah restoran di Kuala Lumpur.

Menurut maklumat, gambar ini di’rakamkan sekitar jam 3 pagi & satu insiden di’mana salah seorang rakan wanita Nora Danish muntah menyebabkan peminat hiburan ini perasan akan kelibat beliau.

IMG 0879 (Gambar) Nora Danish Masih Aktif Jam 3 Pagi Bersama Rakan  Lelaki

Selain Nora Danish, terdapat 2 orang lagi wanita bersama beliau dan bilangan lelaki yang tidak dapat di’pastikan — tetapi cukup ramai.

Penampilan Nora Danish memakai skirt pendek mendatangkan andaian yang beliau baru pulang dari salah sebuah club atau pub berhampiran kawasan tersebut.

IMG 0880 (Gambar) Nora Danish Masih Aktif Jam 3 Pagi Bersama Rakan  Lelaki

Dalam ‘rombongan tengah malam’ Nora Danish & rakan-rakan ini, pengirim memberitahu yang terdapat sebuah kereta sport mewah Lamborghini Gallardo mengiringi mereka yang entah milik siapa.

0 comments: