Zain Kini Kembali Dengan Adaptasi Lagu Balada JYP

Selaku peminat lagu Korea, nama JYP sememangnya tidak asing lagi kepada Abang Nara. JYPlah yang bertanggungjawab untuk menaikkan nama-nama besar seperti Rain, Wondergirls, 2AM dan ramai lagi. Kini, JYP telah memberikan satu tugas berat kepada Zain, seorang penyanyi Malaysia untuk menyanyikan lagu ciptaannya di dalam Bahasa Melayu.

zain

Pada mulanya Abang Nara memang agak skeptikal dengan mereka yang cuba menyanyikan lagu Bahasa Korea di dalam Bahasa Melayu. Namun apabila Abang Nara mendengar suara si Zain ini, terus skeptikal Abang Nara hilang. Zain ternyata berada di kelasnya tersendiri. Suaranya ada jiwa, ada feeling dan ada penghayatan.


Abang Nara pun mencarilah info mengenai si Zain atau nama penuhnya Zain Amri ini. Rupa-rupanya Zain sudah pun melancarkan 2 single yang yang diberi tajuk “Arms Around Me” dan “Semoga Bahagia”. Dan pada 26 Mei ini, Zain akan melancarkan album sulungnya yang bertajuk “Just Zain”. Abang Nara serius teruja bukan hanya dengan suara Zain tetapi juga dengan video klip yang dihasilkan.


Not bad kan? Pasti ramai yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang Zain selepas mendengar suaranya di atas. Sekiranya anda berminat, boleh layari laman web www.zainamri.com. Dan jika anda mahu menghadiri majlis pelancaran album Just Zain, sila hubungi 012-210-3055 atau 03-2161-7789. Abang Nara berani jamin anda tidak akan menyesal.sumber:beautifulnara
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Post a Comment

Post a Comment